یو پی اسهای صنعتی
UPSهای صنعتی به عنوان سیستمهای منبع تغذیه به صورت کاملاً سفارشی برای استفاده در محیطهای خاص در نظر گرفته میشوند و به ویژه برای محافظت از بارهای بحرانی در کاربردهای صنعتی طراحی شدهاند که در آن ولتاژهای گذرا، ایجاد شده توسط منبع تغذیه شبکه، میتواند به طور جدی به UPS و بار بحرانی آسیب برساند. سیستمهای UPS صنعتی کاملاً منعطف و قابل تنظیم هستند و برای نصب فعال آنلاین بین منبع تغذیه، منبع بایپس و بار بحرانی طراحی شدهاند که در آن اینورتر ولتاژ AC و فرکانس تنظیمشده را به بار میرساند و یکسوکننده ولتاژ / جریان DC تنظیمشده را بدون هیچ وقفهای به بار DC میدهد.
فرآیند تبدیل توان، بار بحرانی را از اختلالات شبکه معمولی جدا میکند و همچنین، شبکه را از باری که تحت تاثیر هارمونیکهای ناشی از بارهای دیگر متصل به فیدر اصلی ورودی قرار دارد، جدا میکند. یکسوکننده برق AC را به DC تبدیل میکند تا باتریهای سیلد اسید یا نیکل کادمیوم بدون نیاز به تعمیر و نگهداری را شارژ کند؛ همچنین توان DC لازم برای ظرفیت نامی پیوسته اینورتر را فراهم میکند. ماژولهای نیمه هادی IGBT در اینورتر PWM استفاده میشوند و کنترلکنندهها شکل موج سینوسی خروجی دقیق با محتوای هارمونیک بسیار کم را ایجاد میکند. ماژولهای نیمه هادی تریستور نیز در یکسوکننده برای عملکرد قابل اطمینان استفاده میشوند.
یک سیستم UPS از یکسوساز/شارژر، اینورتر، بایپس استاتیک، بایپس تعمیر و نگهداری، ترانسفورماتور ایزوله یکسوکننده، ترانسفورماتور ایزوله اینورتر، ترانسفورماتور ایزوله خط بایپس، تثبیتکننده اتومات خط، برد توزیع DC، برد توزیع AC، کنترلها و بخش مانیتورینگ تشکیل شده است. خروجی AC اینورتر به بار بحرانی متصل میشود، باتری ذخیرهساز بین ورودی اینورتر و خروجی یکسوساز / شارژر از طریق یک MCB ایزوله متصل میشود. برق نرمال ورودی AC به یکسوساز متصل است؛ مدار بایپس نیز از همان منبع تغذیه برق میگیرد تا در حین عملیات بایپس، زمانی که سیستم در حالت تعمیر و نگهداری است، توان بار بحرانی را تامین کند.
سیستمهای یو پی اس صنعتی شرکت آستور به طور گستردهای در صنایع مختلف مانند تولید برق، توزیع برق، انتقال نیرو، تولید، حمل و نقل، معدن، پالایش، پتروشیمی، نفت و گاز، بیمارستانها، فرودگاهها استفاده میشود.